Ik hoef niet zo nodig op de foto!

Papa’s en (vooral) mama’s willen vaak liever niet op de foto. Zo jammer! Want later als je kinderen groter zijn, zijn de foto’s van jullie gezin het meest waardevolle aandenken aan hun jeugd. Zorg er voor dat ook jij onderdeel uitmaakt van jullie tastbare herinneringen.

Voor mij hoef je niet met een namaakglimlach te poseren. Ik richt me op het vastleggen van het geluk in jullie gezin!

Familie Zwart

Waar vind de fotoshoot plaats?

Een familie reportage doen we altijd op een buiten lokatie of eventueel een overdekte binnenlokatie met voldoende licht. Ik fotografeer alleen met daglicht!

Ik weet een heleboel leuk plekjes om mooie foto’s te maken, maar uiteraard mag je ook zelf ideeën inbrengen voor een gave lokatie! Graag zelfs…

Wat is het maximale aantal personen voor een familie reportage?

Ik fotografeer alleen gezinnen met kinderen, dus… papa+mama+kinderen.

Foto’s voor een familie weekend of reünie met meerdere gezinnen zijn onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

En als het slecht weer is?

Als het weer te slecht is om buiten foto’s te maken, dan verplaatsen we onze afspraak naar een andere dag. We bekijken dit op de dag zelf.

Hoe lang duurt de fotosessie?

Ik neem ruim de tijd om mooie foto’s van jullie gezin te maken. Soms duurt een sessie een half uur, maar het kan ook gerust ruim een uur worden. Ik zorg er in ieder geval voor dat jullie een online foto-album krijgen met keus uit voldoende mooie foto’s.

Hoe gaat het verder na de fotosessie?

Na afloop van de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze worden door mij met zorg nabewerkt. Ongeveer twee weken na de fotoshoot ontvangen jullie per mail de inloggegevens voor het online fotoalbum. In het online album worden de nabewerkte beelden gepresenteerd en kunnen jullie zelf een keuze maken welke foto’s jullie willen bestellen.

Ik heb nog meer vragen

Wil je meer weten over een familie fotoshoot of een afspraak maken? Bel of mail mij dan gerust.

Bekijk hier mijn portfolio met familie foto’s.

Bekijk hier de prijzen voor een familie fotoshoot.

Lees hier mijn blog’s over familiefotografie