Newborn Reza Steenwijk-4De mama van Reza mailde mij toen ze 32 weken zwanger was om te informeren naar een newborn fotoshoot. Gelukkig had ik in november nog een paar plekjes vrij. Op 12 november werd Reza geboren. Omdat Janneke en Lesley ook graag een foto van Reza op het geboortekaartje wilden gebruiken ging ik 13 november al naar hen toe om een paar foto’s voor het kaartje te maken. Een week later laadde ik mijn auto vol en ging opnieuw op weg naar Reza. Wat is het leuk om zo’n hummel dan weer te zien. In een week veranderd er al veel.

Reza was de hele ochtend al lekker wakker gehouden door papa en mama en had zijn voeding en badje net gehad. Toen ik mijn spullen bijna klaar had staan lukte het Reza dan ook niet langer om zijn oogjes open te houden. De eerste foto’s konden we dan ook maken met een heerlijk diep slapend mannetje.

Reza was echter nieuwsgierig en wilde niet veel missen van de fotoshoot. We hebben dus ook heel veel foto’s kunnen maken van een wakkere Reza.

Janneke & Lesley, ik wens jullie heel veel geluk met Reza. Jullie hebben een heerlijk mannetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *